Fiske restaurant blåvand

Blåvand’s Fiskerestaurant & fiskehandler Et spisested i Blåvand

Din lokale fiskebutik og restaurant i Blåvand. Udover vores fiskeforretning og salg af fisk har vi også en hyggelig fiskerestaurant med et stort udvalg af lækre …

Kom forbi vores skønne spisested i Blåvand · Blåvand’s Fiskerestaurant er både et spisested og en fiskehandler · Book et bord i dag.

De bedste fiskerestauranter i Blåvand – Tripadvisor

Fiskerestauranter i Blåvand‎ · 1. Restaurant Høfde 4. (246). Fisk og skaldyr, Europæisk$$ – $$$ Menu. “Superb som sædvanlig” · 2. Blåvand Fiskerestaurant. (391).

Bedste fisk- og skaldyrsrestauranter i Blåvand: Se Tripadvisor-rejsendes anmeldelser af restauranter i Blåvand, Danmark, og søg på køkken, pris, sted og meget mere.

Blåvand Fiskerestaurant & Butik – Facebook

Blåvand Fiskerestaurant – Restaurantanmeldelser – Tripadvisor

Blåvand Fiskerestaurant, Blåvand: Se 391 objektive anmeldelser af Blåvand Fiskerestaurant, som har fået 3 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr.

Blåvand Fiskerestaurant, Blåvand: Se 391 objektive anmeldelser af Blåvand Fiskerestaurant, som har fået 3 af 5 på Tripadvisor og er placeret som nr. 24 af 25 restauranter i Blåvand.

Blåvand Fiskebutik og Restaurant – Discover Denmark

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret. Kunderne skriver anmeldelser på eget initiativ. VirksomhedsaktiviteterSe alle. Ikke-tilegnet profil.

Blåvand Fiskerestaurant – Dagens Menu

Blåvand Fiskebutik og Restaurant | Planlæg dit besøg i Blåvand med Discover Denmark

Ikke langt fra Vesterhavet finder du Blåvand Fiskebutik og Restaurant. I butikken kan du forsyne dig med friskfanget fisk, marinerede glæder og smagfulde røgede fisk fra eget røgeri. Du kan også besøge den populære fiskerestaurant, hvor stemningen er afslappet, og kvaliteten altid er høj.

Røget fisk fra eget røgeri
Er du glad for fisk, skal du smutte forbi fiskebutikken. Butikken sælger alt fra klassikere som rødspætter og ørreder til spændende skaldyr, og du kan være helt sikker på, at fisken hos Blåvand Fiskebutik og Restaurant altid er frisk. Hver eneste dag bliver butikken nemlig fyldt op med friske fisk fra fiskeauktionen i Hanstholm. 

Alsidig fiskerestaurant
I fiskerestauranten har du mulighed for nyde velsmagende fiskeretter eller gå om bord i restaurantens fiskebuffet, der byder på mere en 40 forskellige fiskeretter. Hos Blåvand Fiskebutik og Restaurant kan du forvente en afslappet stemning og fiskeretter i høj kvalitet. Er du glad for fisk, kan du med andre ord godt begynde at glæde dig. 

Foruden fisk serverer restauranten også virkelig gode bøffer og har også sammensat nogle gode børnemenuer. 

Om du spiser på restauranten eller køber frisk fisk med hjem til aftensmaden, kan du altid forvente høj kvalitet og friskfanget fisk, når du besøger Blåvand Fiskebutik og Restaurant.

Læs kundernes anmeldelser af www.blaavandfisk.dk – Trustpilot

Blåvand Fiskerestaurant & Butik | Altid frisk fanget fisk

Blåvand Fiskerestaurant & Butik | Altid frisk fanget fisk

Hos Blåvand Fiskerestaurant kan du altid købe frisk fisk, eller nyde en lækker frokost eller middag.

Keywords: fiske restaurant blåvand