Pos online

OnlinePOS | Digitale POS-løsninger til restaurationsbranchen

Hør hvorfor restauranter, caféer og barer er vilde med OnlinePOS … Vi har ingen skjulte gebyrer, men en lav og gennemsigtig pris. … Vi ved, at du bliver glad …

Gennem vores egne løsninger og stærke integrationer til de bedste spillere på markedet kan du forbinde din forretning omkring dit kassesystem.

Læs kundernes anmeldelser af www.onlinepos.dk – Trustpilot

OnlinePOS blev stiftet i 2008 med en vision om at skabe de bedste digitale POS-løsninger til restaurationsbranchen. Gennem vores egne løsninger og stærke …

DRC | ONLINE POS – Danmarks Restauranter og Cafeer

DRC | ONLINE POS

POS-løsninger (point of sale), betalingsløsninger til forskellige enheder og skærme · Grafisk bordplan- og bordstyring · Håndterminaler til bestilling af ordrer …

Online POS systemer – brug for et lager ? – AT Postservice ApS

Online POS systemer – brug for et lager ?

Vi kan tilbyde en integration af dit Online POS system til vores lagerløsning, så vi kan håndtere jeres pakker og kunder på en sikker og professionel måde.

Har du eller skal du anskaffe dig et Online POS system til din forretning eller virksomhed, har du sikkert brug for en god logistik partner også.

Kasseapparat & Kassesystem | Online POS system til Retail …

Kasseapparat & Kassesystem | Online POS system til Retail | Få et tilbud!

Webbaseret dansk Kasseapparat til tablet, smartphone eller PC fra DdD Retail. Vores kassesystem og POS system kan downloades på al hardware. Kontakt os her!

OnlinePOS – Foodexpo

OnlinePOS

OnlinePOS tilbyder branchen et komplet management system til restauration, cafeer, barer og diskoteker. Vi har specialiseret os igennem de sidste 10 år, …

Kassesystem til butik – online POS system til butikker – NoviPOS

Kassesystem til butik – online POS system til butikker

NoviPOS leverer online kassesystemer (POS systemer) og dankortterminaler til en bred vifte af butikker, restauranter, caféer og barer.

Brug for et kassesystem til butik? NoviPOS kassesystem er et moderne og brugervenligt system og henvender sig til alle former for butikker.

Online POS | Prøv helt gratis – Shopbox.com

Moderne online POS-system. Modtag betaling via dit kassesystem, tablet, computer eller mobil. Klik her for at prøve vores online POS-system helt gratis.

Keywords: pos online