Sistema imerco

Køb Sistema på imerco.dk

Sistema – Køb Sistema på imerco.dk

Sistema. Slimline Quaddie Madkasse. L 23 cm – 1,5 liter – Plastik. Pris. 79,95. Tilbud. 59,95. Fragt fra 19,00. Klik & hent i butik.

Praktisk madopbevaring fra Sistema. Fx madkasser, opbevaringsbokse og drikkedunke. Mange størrelser og farver.

Sistema – Opbevaringsboks – 4 stk. – 35 ml – Polypropylen

Sistema – Opbevaringsboks – 4 stk. – 35 ml – Polypropylen | Imerco

Stort udvalg af både drikkedunke, drikkeflasker og to-go rejsekrus i mange farver og forskellige brands. Se udvalget lige her.

Dressing To Go er fire små beholdere, der rummer 35 ml hver. De er perfekte til at have med på farten. De små beholdere har skruelåg og holder derfor helt tæt. Du kan fx bruge dem til dressing, snacks, nødder, dip mv. De er fremstillet i klar plast med farvede låg: pink, lilla, blå og grøn.Beholderne kan stables og tåler at komme i fryseren og i mikroovnen (uden låg) og kan vaskes i opvaskemaskine (øverste hylde). Dertil er de 100% fri for sundhedsskadelige stoffer.

Sistema – Bake-It Opbevaringsbokse – 9-pak – Imerco

Sistema – Bake-It Opbevaringsbokse – 9-pak – 2 x 685, 1 x 630, 1 x 1560, 1 x 2400, 1 x 3250 ml., 3 x cup – Plastik – Klar | Imerco

Nuværende Sistema madkasse tilbud fra Imerco tilbudsavis. Tjek de seneste Sistema madkasse tilbud og nyd de billigste Sistema madkasse tilbud til de bedste …

Tag din bagning til det næste niveau med Sistema Bake It opbevaringsbokse. Dette sæt er perfekt til dig, der elsker at bage! Her får du virkelig noget for pengene med 5 forskellige størrelser med målebæger til.

Sistema – Klip-It Plus Opbevaringsbokse – 6-pak – Imerco

Sistema – Klip-It Plus Opbevaringsbokse – 6-pak – 2 x 180, 2 x 400, 1 x 1000, 1 x 2200 ml – Plastik – Klar/blå | Imerco

Med dette Klip It opbevaringssæt fra Sistema har du et godt sortiment af bokse i forskellige størrelser til opbevaring af alt fra madpakker, frugt, nødder, mad – ja, du bestemmer helt selv. Det bedste er, at boksene er stabelbare og derved pladsbesparende. Så uanset om de står i køleskabet eller i køkkenskabene, så er de nemme at finde plads til.

Drikkedunke og termoflasker – Stort udvalg online – Imerco.dk

Stort udvalg af både drikkedunke, drikkeflasker og to-go rejsekrus i mange farver og forskellige brands. Se udvalget lige her

Sistema – Klip It Plus Kande – 2 liter – Plastik – Klar – Imerco

Sistema – Klip It Plus Kande – 2 liter – Plastik – Klar | Imerco

Den perfekte kande til juice eller saftevand, som passer perfekt i køleskabslågen? Sistema Klip It Plus kanden er det tætteste du kommer på en god kande til hverdagen. Den holder nemlig 100% tæt, og er skabt til køleskabslågen.

Sistema drikkeflaske tilbud hos Imerco – Tilbudsaviser Online

Sistema drikkeflaske tilbud hos Imerco

Nuværende Sistema drikkeflaske tilbud fra Imerco tilbudsavis. Tjek de seneste Sistema drikkeflaske tilbud og nyd de billigste Sistema drikkeflaske tilbud til de bedste priser.

Sistema madkasse tilbud hos Imerco – Tilbudsaviser Online

Sistema madkasse tilbud hos Imerco

Nuværende Sistema madkasse tilbud fra Imerco tilbudsavis. Tjek de seneste Sistema madkasse tilbud og nyd de billigste Sistema madkasse tilbud til de bedste priser.

Keywords: sistema imerco