Tillid er vigtigt når du skal vælge bedemand

Når man står i den svære situation, at en af ens nærmeste er gået bort, så er det en sårbar periode, man går i møde. Derfor er det vigtigt at føle sig tryg og i gode hænder blandt andet omkring alle de praktiske ting.

Døden er en naturlig del af livet

Det er nok stadig et tabu for mange mennesker. Men døden er en naturlig del af det at være menneske. Derfor bør afskedsceremonien også være naturlig og derfor også foregår med respekt og i en nærværende atmosfære. Det er muligt, hvis man vælger en bedemand, der er professionel og kan gøre det hele smukt og på bedste vis.

En bedemand er vigtig

Det er nødvendigt at benytte sig af en bedemand til en pårørendes sidste rejse. En bedemand sørger for alt praktik. Det er afhentning af afdøde, iklædning af afdøde og klargøring og kontakt til kirken samt også ansøgning om begravelseshjælp.Desuden sørger en bedemand for at anmelde dødsfaldet til alle de relevante myndigheder, der skal have information. Alle vigtige funktioner, som det er vigtigt at have tillid omkring.

Flere muligheder

Når en person er død, er der flere muligheder for, hvad der skal ske. Der kan vælges en traditionel begravelse, hvor kisten sættes i jorden, en bisættelse, hvor kisten køres fra kirken, kapellet eller andet sted i en rustvogn til krematoriet. Senere kan urnen sættes i jorden, når det passer. Der er også mulighed for at foretage en borgerlig begravelse eller en askespredning over vand. En borgerlig begravelse er ofte for personer, der ikke er medlem af folkekirken. Er der tale om en muslimsk person, kan en bedemand naturligvis også sørge for alt det nødvendige.

Vælg bedemand

Står du og skal vælge Aalborg bedemand, så er det oplagt at kontakte den lokale kede af bedemændene Min afsked. Her bliver det prioriteret at være nærværende og indlevende hele vejen før og efter bisættelsen. Nogle prioriteter, der gør, at du hurtigt får den nødvendige tillid. Det er blot at tage kontakt og få en samtale og et tilbud.

Gode anbefalinger online

De fleste tjekker eventuelle anbefalinger online, når de køber en serviceydelser. Det kan du roligt gøre, når det gælder om bedemandsvirksomheden Min Afsked. På bedemandens website kan du læse en række anmeldelser af kunder, der har haft en super god oplevelse i forbindelse med den proces, der kan være virkelig hård.